BG EN

Книги

При изработката на книги и учебници обръщаме внимание на всеки детайл – внимателно изпипваме всички процеси от проекта до пакетирането и последваща обратна връзка с клиента, с цел дългосрочно сътрудничество за печат на книги и учебници. Предлагаме изгодни цени за и държим на безкомпромистно качество.

При изработката се използва термолепене, когато учебниците или книгите са с вид на брошури с по-малко страници, прилагаме и телово шиене.

Предлагаме възможности за малки и големи тиражи, както и за меки и твърди корици на отпечатаните книги или учебници. За пълно завършване на изработването ние предлагаме широка гама от довършителни книговезки процеси като: щанцване, машинно и ръчно сгъване, концево и телово шиене, термолепене, ламиниране, мека и твърда подвързия и други. Ако имате нужда от луксозни издания, можем да Ви предложим допълнителни услуги като частично или цялостно лакиране, релефни надписи и изображения със сух /преге/ печат или топъл печат с метализиран слой фолио, както и други допълнителни услуги.