BG EN

Каталози и фирмени презентации

КАТАЛОГ

Каталога представлява многостранично издание, лепено или шито. Използва се пълноцветен печат и хромова хартия между 130-300 г/кв м. Корицата може да се отпечата на по-тежка хартия от тялото. По желание на клиента може да се използва UV лак, ламиниране, сухо преге и други, за да се получат луксозни издания.

Целта, която се поставя в един каталог е вдигане на оборота (продажбите). Точно поради тази причина, когато поверявате изработването на един каталог, трябва да сте с ясна стратегия и да сте в готовност да сътрудничите максимално, за да се предложат най-добрите решения, които да оправдаят целта.

Не стойността на каталога ще направят Вашия бизнес по-успешен, а офертите към Вашите клиенти, които се съдържат в него. Нашият съвет е за каталога да използвате Ваши качествени фотографии, защото първо трябва клиентът да види продукта и после ще прочете ако сте го заинтригували.

Презентации

Изработваме всякакъв вид презентации, независимо от бройките. Вие може да ни се доверите и да се чувствате комфортно, когато искате да се представите добре. Не забравяйте, че най-силната реклама са добрите Ви оферти към клиентите. Рекламирайте промоциите си, за да могат Вашите потребители да са информирани първи. Не пестете от това да напомняте, че сте на пазара, защото забравят ли ви, ще е нужна нова рекламна стратегия, която определено ще Ви струва доста по-скъпо от редовното припомняне.