BG EN

Рекламни чантички

Рекламни хартиени торбички се ползват като опаковка на продукти. С луксозни хартиени чанти предимно се продават модни, маркови стоки, а рекламни торби от натурална хартия се предпочитат за екологични и здравословни продукти. Брандираните хартиени торбички са красив жест след покупката. Така Вие давате на своите клиенти допълнителна стойност и приятна емоция, затвърждавайки тяхното убеждение, че са направили правилен избор. Освен това рекламните хартиени торби стават носител на вашата фирмена индентичност – един малък подвижен билборд сред множеството от Ваши бъдещи клиенти.
Фирмените хартиени торбички, отпечатани с вашето лого, са идеалния контейнер за Вашите корпоративни подаръци и рекламни материали.

Стандартно изработваме рекламните торбички от бял или кафяв релефен крафт 120 г/кв.м или гладка бяла хромова хартия 170 г/кв.м. Можем да изработим торбички с друга хартия по поръчка. По желание на клиента може да се направи допълнително лакиране и ламиниране, като цената се уточнява според поръчката.