BG EN

Билбордове, транспаранти, знамена


Разработката на ефективна рекламна визия /дизайн/ за Вашата рекламна кампания чрез билбордове или мегабордове е едно от най-големите предизвикателства. Изработката на графичен дизайн за билборд налага изключително добро познаване на този вид реклама, както и на самия рекламиран продукт/услуга или фирма.
Рекламната визия е лицето, с което потенциални и настоящи клиенти или потребители Ви виждат, като при визията за билборд трябва да се подбират внимателно, за да бъдат видяни и правилно възприети. Потенциалните клиенти преминават покрай рекламните съоръжения и ги виждат само за няколко секунди, затова е много важно за това време да видят най-важното от визията и това което рекламодателя иска да покаже.

Винилът е един от най-често срещаните материали във външната реклама, като предимно се използва за отпечатване на рекламна визия за билборд.
Характеризира се със своите качества:
- устойчив на атмосферни влияния
- здравина и якост на материала
- отлично цветопредаване
- позволява няколкократни монтажи/демонтажи без да променя качествата и външния си вид.
Най-често се използва за билбордове, транспаранти, калкани, табели, тенти, както и за обличане на ремаркета на тирове и камиони.

Винилната мрежа е изключително предпочитан материал, който се използва най-често за обличане на сгради в ремонт или строеж, като обикновено се закриват скелета, като на тях се захваща винилната мрежа вместо на конструкция.
Също така може да бъде използван и за банери при вътрешни и външни условия и за всякакви алтернативи на винил, където се изисква да преминава въздух или светлина през рекламното платно.

Знамената и флаговете са оригинален носител на рекламните Ви послания. Най-често се използват за екстериорна реклама /за външна употреба/ пред самите обекти, като биват монтирани на специално изработени пилони.