BG EN

Тефтери

Фирменият бележник е представителен рекламен подарък, който напомня на вашите клиенти и партньори за вашата фирма, нейните стоки и услуги.

В нашето забързаното ежедневие е важно да не се допускат пропуски и закъснения. Тук на помощ идва календар-бележник с компактен размер, който да носите постоянно със себе си. Той е незаменим помощник при необходимост от записване на ежедневния график на работа, подсещане за предстоящите задачи и събития, отмятане на вече изпълнените задачи. В някои случаи бележникът (тефтер) или планерът е по-полезен дори от лаптопа, с него не зависите от спиране на електричеството, изтощена батерия или евентуална повреда точно тогава, когато ви е най-необходим.

Фирмения календар-бележник или тефтер с логото на вашата компания върху него е подходящ рекламен подарък за вашите бизнес партньори и клиенти, както и за служителите на вашата компания или организация. Елегантни и функционални календар-бележници, тефтери и планери ще бъдат пред очите на много хора през цялата година. Вашите служители, клиенти и партньори ще ги носят винаги със себе си за да бъдат постоянно в час с предстоящите си задачии и да не забравят нищо важно.